Onze afspraak met u (de voorwaarden):

Hieronder geven wij (eigenaar van Blue Bay Beach Villas & Apartments, Julianadorp Villas) kort onze algemene voorwaarden weer. (Maart 2021)

Annuleren:

Wij raden onze gasten aan een reisverzekering af te sluiten voor het geval dat het verblijf onverhoopt niet door kan gaan. Alleen in het geval dat er geen vliegtuigen naar Curaçao komen, zullen wij het gehele bedrag van de boeking restitueren.


Weersomstandigheden:

Curaçao ligt in de tropen en het kan af en toe onverwacht hard waaien en regenen. Doordat de accommodaties zo zijn gebouwd dat ze voldoende doortochten, kan er regenwater binnenkomen. Wij raden aan om spullen die niet nat mogen worden niet op de vloer, bij shutters en open ramen en op patio’s te zetten. Zet deze spullen iets hoger op een plank of in de kast. Wij nemen geen aansprakelijkheid voor schade.


Diefstal:

Helaas is Curaçao net als ieder ander land en kunnen spullen gestolen worden. Laat nooit wat liggen in de auto en berg spullen goed op. Wij hebben geen inboedelverzekering en raden gasten aan een goede reisverzekering af te sluiten.


Ongedierte:

Curaçao ligt in de tropen en de accommodaties zijn “open” gebouwd om gebruik te maken van de verkoeling van de passaatwind. Dit betekent ook dat (on)gedierte makkelijk naar binnen kan komen. Dit zijn leuke “gekko’s” maar hetzelfde geldt voor vervelende mieren en muggen. Na regen kunnen vele mieren uitvliegen en ’s avonds en ’s nachts op licht afkomen. Verder zijn er kakkerlakken, muizen, landkrabben, leguanen, ratten, vogels, vleermuizen, schorpioenen en zelfs onschuldige kleine slangetjes. Het goede nieuws is dat er geen gevaarlijke dieren tussen zitten. Het feit wil wel dat ze allemaal een kijkje binnen of op de patio kunnen komen nemen. Hoewel wij ons uiterste best doen te voorkomen dat onze gasten last hebben van deze dieren, hebben we niet alles in de hand. Door regen of werkzaamheden in de buurt kunnen dieren besluiten te verhuizen richting onze accommodaties. Als laatste willen we aangeven dat wij terughoudend zijn met het gebruik van gif om het ecosysteem niet te verstoren. Een ecosysteem op een eiland is snel verstoord en een beest dat vergiftigd is, kan weer worden opgegeten door een ander dier waardoor bijvoorbeeld roofvogels sterven. Wij vragen gasten te helpen door eten en drinken goed op te bergen en de accommodatie schoon te houden.

Faciliteiten:

Curaçao is een land in ontwikkeling en ook nog een eiland. Meestal werken alle dingen naar behoren maar soms is dat niet het geval. Een verstoring in de levering van water, elektra, internet kan voorkomen en is buiten onze macht. Verder kunnen er verstoringen voorkomen door weersomstandigheden of door bouwwerkzaamheden in de buurt. Als laatste zijn er soms zaken niet voorhanden op het eiland. We zitten dan even zonder. Het is allemaal geen ramp, maar wij nemen er ook geen verantwoording voor. We nemen uiteraard onze inspanningsverplichting om problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Blue Bay Golf and Beach Resort:

Als Blue Bay Beach Villas hebben wij geen zegenschap of invloed op de services die worden aangeboden door Blue Bay Golf and Beach Resort.

Wij hopen dat iedereen een heerlijk verblijf heeft op Curaçao en wensen iedereen een fantastische vakantie toe!